Drops Big Merino

kr31,00
kr26,50
Varenr.: drops-big-merino
Indhold: 100% Uld Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted Vægt/længde: 50 g = ca. 75 meter Anbefalede pinde: 5 mm Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p Finvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt .
 Tilbage til: Drops garn

DROPS Big Merino er opfølgeren til DROPS Merino Extra Fine, spundet af ekstra fine merino uldfibre fra fritgående dyr i Sydamerika. Det karakteristiske ved DROPS Big Merino er blødhed, fylde, elasticitet og et jævnt resultat, som gør det perfekt for strukturstrik og snoninger.

Garnet er superwash behandlet, det kan vaskes i maskine hvilket gør det velegnet til daglig brug. Garnet er spundet af flere tynde tråde, som giver ekstra elasticitet og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtig at behandle garnet rigtigt: Vær nøje med at overholde strikkefastheden, strik hellere for fast end for løst. Vask ikke tøjet for varmt og lad det ikke ligge i blød. Lad tøjet tørre fladt.

Made in EU Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0110), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).