IMG_20220715_102540

Webshoppen er fokuseret på salg af smykkematerialer, stenslibemaskiner og alt hvad dertil hører.  I 2016 fik vi garn og syartikler i butikken og nu også i webshoppen.

Vi startede i 2012 med netbutikken og har siden udvidet med en “rigtig” butik i gågaden i Frederiksværk. Vareudvalg og priser kan differentiere de to steder, vi har meget meget mere i butikken. I butikken finder man også et kæmpe udvalg af krystaller, fossiler og mineraler vi ikke har tid eller lyst til at lægge i webshoppen, eller som sælges via webshoppen på www.stenmessen.dk.

Med vores skarpe priser og store erfaring indenfor salg af stenslibemaskiner og tilbehør til stenslibning er vi et naturligt valg når stenklubber, dagcentre og privatkunder skal købe nyt udstyr eller tilbehør til deres nuværende maskiner.

Vi kan kan kontaktes døgnet rundt via email og SMS, vi vender tilbage med svar hurtigst muligt og oftest indenfor timer. Benyt “Kontakt Os” linket i øverste højre hjørne.
Vi er ofte kun en person i butikken og tilbyder derfor ikke telefonisk kontakt, men skriv hvis du vil ringes op når vi har en ledig stund.

tromlemaskine_spirator

Referencer:
Grønlands hjemmestyre
(Råstof departementet),
Halsnæs kommune,
Aarhus Naturhistoriske Museum,
Københavns universitet – GeoScience

Odense Ny Stenklub,
Greenland Ruby,
Rold skov Naturcenter,
Thorup-Klim Skole,
Frederikssund Dagcenter,
Helsinge dagcenter,
Kofoedskole, København,
Blæksprutten Sønderborg,
Fredericia Stenklub…

  •  Det er sikkert at handle på stenogfritid.dk
  • 14 dages fuld returret
  • Omfattende hjælp i butik eller per email
  • Miljørigtig emballering i genbrugsmaterialer

Krystalbutik & Stenmesser

Vores butik bugner af sten og krystaller, fossiler og smykker.

Vi er Nordsjællands største stenbutik og vi kommer på de største messer i verden og importerer selv alle varer. Det sikrer gode priser og et spændende udvalg.

Også Engrossalg: Se mere her [LINK]

 

stenmessen København

Vi er arrangør af Stenmessen København, Nordens største sten- og smykkemesse med ca. 90-100 udstillere. Vi afholder også Stenmessen Fyn der er en lidt mindre hyggelig messe med de bedste udstillere fra Københavns messen.

  • Fyn: Aaruphallen 2.-3. september 2023
  • København: Rødovrehallen 9.-10. september 2023

www.stenmessen.dk